Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Μέριλαντ

Ακίνητα προς πώληση στο Μέριλαντ.

Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της χώρας (Νότιο Ατλαντικό). Συνορεύει βορειότερα με την Πενσυλβάνια, ανατολικά με το Delaware, στα νότια και νοτιοδυτικά με τη Βιρτζίνια, στα δυτικά με τη Δυτική Βιρτζίνια. στα νοτιοανατολικά, όπου βρίσκεται η βαθιά είσοδος του κόλπου Chesapeake, λούζεται από τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η επένδυση στη Βαλτιμόρη, με τους 620.000 κατοίκους - 2.700.000 στην πρώτη ενδοχώρα, που αγοράζει ένα ακίνητο προς πώληση στο Μέριλαντ για να κερδίσει εισόδημα, θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επένδυση σε ακίνητα που έχετε κάνει ποτέ στη ζωή σας.

Ας μάθουμε πολλούς καλούς λόγους για να επενδύσουμε στη Βαλτιμόρη. Αρχικά, η Βαλτιμόρη βρίσκεται στις ακτές του Ατλαντικού, μόλις 65χλμ. Βόρεια της αμερικανικής πρωτεύουσας Ουάσινγκτον, η οποία είναι περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Η επένδυση στη Βαλτιμόρη σημαίνει επένδυση σε ένα εξαιρετικό dormitory που λειτουργεί σε διάφορα γραφεία στις κοντινές πόλεις.

Οι τιμές των κατοικιών είναι πολύ ανταγωνιστικές και γενικά το κόστος ζωής είναι πολύ χαμηλότερο στη Βαλτιμόρη απ 'ό, τι στην Ουάσινγκτον.

Για αυτόν τον λόγο, χιλιάδες άνθρωποι αποφασίζουν καθημερινά να ζουν στη Βαλτιμόρη και να εργάζονται σε πόλεις όπως η Ουάσινγκτον, καθιστώντας την αγορά ενοικίασης εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και κερδοφόρα.

Οι ανταγωνιστικές τιμές των κατοικιών τόσο για αγορά όσο και για ενοίκια εξηγούν την απότομη αύξηση του ποσοστού των εργαζομένων που επιλέγουν να ζήσουν στη Βαλτιμόρη. Η Βαλτιμόρη είναι επίσης ενδιαφέρουσα επειδή, χάρη στα πολλά έργα, παρέχει όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας.

Ένας άλλος καλός λόγος για να επενδύσουμε στη Βαλτιμόρη στον οικιακό τομέα είναι η βούληση του δημάρχου να εισέλθει σε 10.000 νέες οικογένειες μέχρι το 2020.

Ο δήμαρχος της Βαλτιμόρης υποστηρίζει το πρόγραμμα ανάπτυξης του πληθυσμού της Βαλτιμόρης με την προσθήκη 10.000 νέων οικογενειών μέχρι το 2020.

Για να διευκολυνθεί αυτή η πρωτοβουλία, η Βαλτιμόρη μείωσε τους φόρους ακίνητης περιουσίας και ενθάρρυνε την ανασυγκρότηση παλαιότερων κατοικιών μέσω του προγράμματος "Κενές Αξίες".

Αγοράζοντας ένα ακίνητο προς πώληση στο Μέριλαντ σημαίνει επένδυση στη Βαλτιμόρη και επίσης σημαίνει επένδυση σε μια τουριστική πόλη.

Το κύριο αξιοθέατο είναι το Ενυδρείο του Βαλτιμόρη, ένα μη κερδοσκοπικό δημόσιο ενυδρείο που βρίσκεται στην εσωτερική περιοχή του λιμανιού του κέντρου της Βαλτιμόρης.

Το ενυδρείο έχει ετήσια συμμετοχή 1,5 εκατομμυρίων επισκεπτών και είναι το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην πολιτεία του Maryland.

Δεν υπάρχει έλλειψη υπηρεσιών. Η Βαλτιμόρη έχει λάβει δάνειο ύψους 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή ποδηλατοδρόμων "Charm City Bike share" από την πολιτεία του Maryland.

Στην πραγματικότητα, έχουν κατασκευαστεί πάνω από 220 χιλιόμετρα ποδηλατοδρόμων, τα οποία αναμένεται να επεκταθούν περαιτέρω.

Η επένδυση στη Βαλτιμόρη σημαίνει επίσης εστίαση στην ανάπτυξη της πόλης.

Η ανατολικοδυτική ανατολική σιδηροδρομική γραμμή από τη δυτική κομητεία Baltimore προς το ιατρικό κέντρο Hopkins Bayview Medical Center στην άλλη πλευρά της Βαλτιμόρης κατασκευάζεται και επεκτείνεται σε μια διαδρομή μήκους 14,1 μιλίων.

Αυτό το έργο ύψους 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων αναμένεται να προσελκύσει νέους κατοίκους της Βαλτιμόρης που ζουν και εργάζονται στο νομό. Οι ιδιωτικές επενδύσεις σε αυτήν την υποδομή του Βαλτιμόρη δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και περισσότερες υπηρεσίες για τους πολίτες.

Αγοράζοντας ακίνητο προς πώληση στο Μέριλαντ, επενδύστε στη Βαλτιμόρη, είναι μια ματιά στο μέλλον, διότι σημαίνει την επένδυση σε μια πόλη με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης.

Υπάρχουν πολλές πρωτοβουλίες που όχι μόνο βοηθούν τους κατοίκους της πόλης αλλά και αυξάνουν την ποιότητα ζωής σε ολόκληρη τη μητροπολιτική περιοχή που περιβάλλει την πόλη της Βαλτιμόρης και την πολιτεία του Maryland.

Maryland είναι ένα συμπαγές κράτος, είναι το πέμπτο κράτος κατά πυκνότητα πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών με ένα συνεχές ρυθμό ανάπτυξης.

Η αύξηση των επενδύσεων στην πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του Μέριλαντ μεταφράζεται σε μεγαλύτερη ανάπτυξη και αναδιάρθρωση μιας περιοχής όπου υπάρχουν σημαντικές υποδομές και δημόσια έργα.

Το τελευταίο κάνει τη Βαλτιμόρα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα από την άποψη των επενδύσεων σε ακίνητα.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 8838

Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Μέριλαντ, Allegany County, Annapolis, Annapolis

299,556.21EUR
Πώληση
Εμπορική δραστηριότητα

20348 m²
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ-δημόσιο πλειστηριασμό
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB